SHINee Returns This Week! Ouh yeah…!!

shinee

Finally, setelah dua mingguan tertunda gara-gara dedek Onew giginya patah (udah sembuh kan dek?? Pasti ya…) my baby shiNee bakal perform single terbaru mereka ‘Juliette’ di KBS Music Bank tanggal 5 Juni nanti.

Kabarnya meskipun mereka nggak pernah buat promo semenjak rilisnya ‘Juliette’, mini album mereka ‘Romeo’ laris manis kayak DVD2 bajakan hehehe…dan single mereka itu merajai chart-chart online gitu deh dan otomatis fans mereka tambah bejibun ajahhh…duh ikut senang deh…

adek2 ini juga udah nggak sabar kembali ke stage dan mereka bilang “We are really thankful to everyone who have been waiting and we are now working very hard to show everyone an impressive performance when we take to the stage. This will be our first performance of Juliette and we hope that everyone can show their support for us.” of course we support you baby!! Fighting aja!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: